Cauta in stiri

RSS Feed

sisteme de comunicare

Midland BT2 Bluetooth Communicator

25.10.2008
Foto ©: Midland

Midland si-a facut un nume in domeniul comunicatiilor wireless pentru motociclete cu produsele sale BPA, iar acum a trecut la urmatoarea generatie de echipamente si intercom-uri Bluetooth. Compania a anuntat recent lansarea produsului BT2, realizat si destinat exclusiv motociclistilor.

BT2 este un produs clip-on ce se monteaza pe exteriorul castii de protectie, unitatea fiind hidrofuga. Un aspect interesant ce deosebeste BT2 de alte produse similare este faptul ca acestuia i se poate schimba culoarea pentru a se asorta cu cea a castii.

Midland BT2 foloseste Bluetooth in versiunea 2 A2DP, oferind un sunet stereo, motiv pentru care kit-ul are inclus doua casti de urechi calitative. Modulul poate fi conectat la alte echipamente Bluetooth, cum ar fi iPod-uri, statii de emisie-receptie intre motociclete, GPS-uri, telefoane mobile, dar si la dispozitive cu fir.

Noul BT2 poate fi folosit si ca sistem de comunicare cu pasagerul sau colegul de drum, atat timp cat al doilea utilizator are acelasi tip de aparat. Din pacate unitatea se poate conecta numai in pereche, pentru utilizarea intre mai multe dispozitive fiind nevoie de prezenta unui radio PMR.

Bateria care alimenteaza modelul BT2 rezista 7 ore in conditii maxime sau 24 de ore in standby. Reincarcarea completa dureaza 4 ore, nefiind nevoie de a demonta echipamentul de pe casca. Midland BT2 Bluetooth Communicator costa in jur de 180 de euro, fiind disponibil si un kit BT2 TWIN pregatit pentru doi utilizatori.

Via | Bikes in the Fast Lane

Bookmark and Share
Foarte frumoasa prezentare by Silviu on 18.09.2009
Foarte frumoasa prezentare Intr-adevar este un echipament de varf pt comunicatii intre motociclisti. Nota 10. Silviu
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.