Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

New Rock - o casca cu atitudine

17.07.2008
Foto ©: New Rock

New Rock este destinata motociclistilor care doresc sa iasa in evidenta prin orice mijloace. Avand la baza o casca jet NZI realizata din fibra de carbon, modelul New Rock impresioneaza optic prin design si elementele rebele din piele si metal. Pe langa tinte,capse si catarame, producatorul a conceput o captuseala ce continua linia exteriorului cu tematica panzei de paianjan.

Castile New Rock sunt comercializate in versiunea standard impreuna cu invelisul din piele ce se fixeaza printr-un sistem usor de folosit. Varianta cu tinte nu este omologata din motive de siguranta si poate fi folosita doar in afara drumurilor publice. Fiecare casca este realizata la comanda si dureaza aproximativ doua luni pentru a putea fi terminata.

Interiorul este complet detasabil si poate fi spalat cu usurinta. New Rock este disponibil in patru marimi diferite XS, S, M si XL. Preturile includ transportul si variaza in functie de model de la 423 euro TVA inclus pentru varianta simpla la 488 de euro TVA inclus pentru cel cu tinte.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.