Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

Noile casti Ferrari: Red si Red Kid

16.10.2008
Foto ©: New Max

Va prezentam doua casti semnate Ferrari: Red si Red Kid. Ele sunt produse si distribuite sub licenta Ferrari de catre compania italiana New Max.

Casca Red Ferrari incorporeaza stilul legendar “Rosse” Maranello, prin culorile sale deosebite, prezenta tricolorului italian si a emblemei faimoasei marci exclusiviste. Prinderile vizierei sub forma de anvelope ale unei masini Ferrari si captuseala ce corespunde cu nota data de exterior, completeaza gradul de unicitate.

Invelisul este realizat dintr-un termoplastic rezistent fiind acoperit cu patru straturi de vopsea. Viziera din policarbonat are avansate proprietati optice. Captuseala interioara este confectionata din material Dupont anti-alergic. Cureaua de siguranta latita are insertii din aluminiu si cauciuc contribuind la cresterea protectiei si a confortului.

Casca Red Ferrari este omologata ECE 22-05 fiind disponibila in trei scheme de culoare: Red Race, Black si Yellow Process putand fi achizitionata in marimile: XXS, XS, S, M, L, XL.

Alaturi de casca Red, este oferita si cea Red Kid dedicata copiilor pasionati de doua roti, cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani. Red Kid a fost proiectata dupa modelul castii pentru adulti avand acelasi grad de securitate dar cu unele particularitati gandite pentru a nu afecta dezvoltarea fizica corecta.

Red Kid se comercializeaza intr-o singura marime standard, fiind gandit un sistem de captuseala interioara ce permite modificarea in permanenta a dimensiunilor interioare.

Invelisul este realizat de asemenea din termoplastic rezistent iar viziera din policarbonat are avansate proprietati optice. Red Kid este omologata ECE 22-05 fiind disponibila in urmatoarele scheme de culoare: Red Race, Black si Yellow Process.

Via | Motoblog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.