Cauta in stiri

RSS Feed

importatori noi

Noile casti Lazer disponibile prin Dual Tours

16.04.2009
Foto ©: Lazer

Pentru Lazer, siguranta nu este un lux, ci o datorie. Cu o istorie de aproape un secol in sectorul castilor pentru motociclete, compania belgiana a prezentat de-a lungul anilor mai multe inovatii, care culmineaza in 2009 prin tehnologia SuperSkin. Preocupat sa ofere clientilor cele mai bune echipamente si accesorii, Dual Tours, cel mai important dealer Yamaha pe plan national, este si importator Lazer pentru Romania.

Gama Lazer este disponibila aproape in intregime la showroom-ul Dual Tours, dar poate fi vizionata si prin intermediul magazinului online accesibil prin www.motociclete.com.ro. Tehnologia SuperSkin  consta intr-o membrana aplicata pe exteriorul castii care limiteaza rotatia acesteia, reducand cu peste 50% efectele mecanice ale acceleratiei rotationale a craniului si cu 67,5% leziunile cerebrale conexe (studii realizate prin simulari pe calculator). Casca Jet Rider incorporeaza deja aceasta tehnologie si este disponibila la doar 225 euro. Oferta Lazer in ceea ce priveste castile jet este foarte bogata si atractiva, la fel ca si preturile.

Pentru cei dornici de comunicare, Lazer ofera linia Z-Com, reprezentata prin casca modulara Paname (1.500 RON) si casca jet Tempo (1.385) RON, acestea oferind conectivitate cu telefonul mobil, aparate GPS si MP3. Realizate din fibre compozite de carbon si kevlar, noile casti Kite si Kestrel sunt disponibile la 1.235, respectiv 850 RON, atat in culori sobre cat si in scheme grafice exuberante. Mai putin sofisticate, castile din seria LZ6 au preturi incepand cu 350 RON, insa respecta aceleasi standarde inalte de siguranta si au la baza aceleasi procedee de fabricatie ca si variantele de top.

Lazer este un nume recunoscut si in ceea ce priveste castile pentru off-road, piloti ca David Philippaerts, campion mondial en titre MX 1, Steve Ramon, Sebastien Pourcel ,fiind doar cateva nume care au ales Lazer. Disponibile pe stoc, castile pentru off-road au preturi de pornire incepand cu 600 RON.

Bookmark and Share
casca pt scooter by ionelradulescu on 30.05.2009
vreau casca open face la
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.