Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

Noile casti Lazer Kite si Kestrel

03.02.2009
Foto ©: Lazer

Asa cum a promis la aniversarea celor 90 de ani de la infiintare, compania Lazer lanseaza anul acesta un numar mare de noutati printre care si castile integrale Kite si Kestrel.

Acestea au invelisul realizat din fibre compozite de carbon si kevlar, utilizand ultimele tehnologii in domeniu, in doua marimi exterioare. Lazer Kite si Kestrel au captuseala interioara detasabila fabricata din Dri-Lex, ce se poate spala cu usurinta, fiind disponibile in urmatoarele marimi interioare: XS - S - MS - ML - L - XL.

Ambele casti dispun de viziera rezistenta la zgarieturi si aburire, fixata cu ajutorul noului sistem V.P.F.S. (Visor Perfect Fit System). In plus, mai sunt echipate cu un sistem de securizare Double D si unul de schimbare rapida a vizierei.

Noile casti integrale Lazer Kite si Kestrel au sapte respectiv sase guri de aerisire, ce asigura o ventilatie eficienta, si cantaresc 1520 de grame respectiv 1500 de grame.

Lazer Kite este oferita doar in varianta GL si trei tipuri de culoare: Black Metal Mat, Titan Grey Mat si Silver Mat. Lazer Kestrel a fost realizata in trei stiluri diferite: GL, Ivy si Inca, fiecare in mai multe scheme de culoare.

Lazer

Bookmark and Share
pret by catalin on 27.12.2009
lasati-mi si mie un nr de tel pt a putea lua legatura cu dumneavoastra,pt detalii despre produse,de exemplu,ce pret are aceasta casca,lazar'',va multumesc anticipat..!!!
pret by stroiaAlexandru on 05.04.2010
ce pret au Lazer Kite si Kestrel?si ce alte casti pana in 250e imi recomandati?multumesc anticipat
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.