Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

Nolan N103 - ultima generatie de casti modulare

05.06.2008
Foto ©: Nolan

Binecunoscutul producator italian Nolan si-a lansat modelul N103, o casca modulara universala si functionala perfecta pentru cei ce au transformat turismul moto intr-un stil de viata. Cu experienta castigata de la modelele N100, N101 si N102, acest N103 ridica inca odata standardele de calitate ale produselor Nolan.

Ochelarii de soare integrati sunt cea mai buna imbunatatire fata de modelele precedente, fiind in plus foarte usor accesibili si detasabili pentru a fi curatati sau inlocuiti. Casca este realizata din policarbonat Lexan EXL si are incorporat mecanismul Dual Action ce permite glisarea sa in stadiul open-face cu o singura mana.

Nolan N103 poate fi folosita in trei variante: 1. open-face total cu partea din fata complet ridicata; 2. open-face cu ochelarii coborati automatt; 3.full-face cu trei pozitii de reglaj a vizierei. N103 poate fi echipat cu sistemul propriu de comunicare N-COM. Pretul standard este de 309 euro, pentru mai multe informatii vizitati www.nolan.it.

Bookmark and Share
nolan by Burzum on 06.08.2008
Ieri mi-am cumparat acest model, dar inca nu am mers cu ea. Pot spune ca pare o casca foarte confortabila si de calitate. Recomand.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.