Cauta in stiri

RSS Feed

NOU:Nolan N44

Nolan N44

Ciprian | 17.02.2014
Foto ©:

N44 este noua casca "Crossover" de tip touring de la Nolan, o evolutie a castii N43E AIR, un succes enorm in ceea ce priveste atat functionalitatea, cat si designul.

N44 este o casca complet modulara, ideala, care sa raspunda nevoilor motociclistilor experimentati, adecvata atat pentru vara cat si iarna.

Proiectata pentru mersul urban, N44 este de asemenea ideala si pentru in afara orasului, pentru touring, datorita solutiilor tehnice adoptate, produs al mai multor ani de munca, cercetare si de testare care au vizat obtinerea unor rezultate de top in materie de confort si tehnologie de ultima ora.

VPS - viziera impotriva soarelui poate fi reglata in doua pozitii pentru a oferi utilizatorului cel mai bun confort: prima gradatie va permite sa utilizati VPS intr-o pozitie usor mai ridicata in timp ce a doua gradatie - pana la opritor - va permite sa utilizati VPS intr-o pozitie complet coborata.

Tags: nolan, new, 2014
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.