Cauta in stiri

RSS Feed

Nolangroup prezinta casca oficiala Superbike - X-802R ULTRA CARBON!

Ciprian | 07.10.2014
Foto ©:

In spatiul de prezentare al circuitului Nevers Magny-Cours, care a gazduit penulima etapa din cadrul WSBK 2014, Nolan a prezentat noul X-802R Ultra CARBON Superbike Official Helmet. Pe scena a fost Marco Melandri, Alberto Vergani (Nolangroup) si Marc Saurina (Dorna WSBK).

Alberto Vergani, Presedintele Nolangroup, a spus: „Suntem incantati sa anuntam un nou acord cu Dorna pentru licenta castii de protectie Superbike, aceasta alaturandu-se licentei MotoGP. Nolangroup este singura companie din lume care are doua licente pentru casti in cele mai importante campionate mondiale.”

Acesta a mai adaugat: „Castile noastre sunt create si produse 100% in Italia de 42 ani si vandute in 72 de tari.”

Marc Saurina, Directorul Marketing si Comercial DORNA WSBK a continuat: „Acest parteneriat cu Nolangroup este o mare placere pentru noi. Confirma si creeaza o relatie extraordinara intre Dorna si compania italiana. Noua casca oficiala Superbike ofera un design special si o siguranta maximizata. Suntem siguri ca va avea un mare succes, fanii fiind acum mai aproape de idolii lor.”

X-802R Ultra CARBON

Caracteristici tehnice:

X-802R ULTRA CARBON este un model creat special pentru pilotii ce iubesc pista si adrenalina, la fel ca si campionii adevarati. Casca ultra-usoara din fibra de carbon este disponibila in 3 marimi cu 6 masuri diferite (XS-S) / M-L/ XL-XXL).

X-802R ULTRA CARBON ofera un confort de tip „Racing”. Configuratia STEADYFIT ofera inca odata un confort excelent in cazul unei presiuni substantiale asupra obrajilor – ceea ce este esential pentru suportul castii la viteze mari pe pista de curse. Buretii de obraji au diverse marimi pentru a asigura cea mai buna fixare posibila.

Viziera castii X-802R ULTRA CARBON este mare si ofera o privire de ansamblu foarte buna, avand de asemenea un mecanism rotational excelent, pentru deschidere, inchidere si aplicarea Pinlock-ului (se achizitioneaza separat).

X-802R ULTRA CARBON ofera cel mai complet sistem de ventilatie creat pentru o casca.

-prize de aer mari pentru functia de dezaburire (frontala directa si indirecta sus)

-protectie frontala cu ventilatie aerodinamica integrata

-extractor de aer lateral

In Romania va fi vanduta prin reteaua de dealeri oficiali NOLAN - www.nolan.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.