Cauta in stiri

RSS Feed

Noua casca de la Nolan - N87.

Ciprian | 18.04.2016
Foto ©:

Noul model face parte din gama de top full-face Nolan, caracterizat fiind printr-un design elegant, sport cu diverse elemente tehnice inovative. Dezvoltata in doua marimi exterioare, N87 vine cu un mecanism de viziera imbunatatit care ofera o extensie mai mare, insotit de Pinlock-ul anti-aburire care reduce riscul accidental de deschidere/inchidere al vizierei.

Confortul este dus la un alt nivel datorita sistemului Eyewear Adaptive (creat special pentru purtatorii de ochelari de vedere) care permite folosirea acestora in timpul pilotajului fara nicio problema. Sistemul de ventilare este caracterizat datorita prezentei tehnologiei Airbooster deja cunoscuta gamei Nolan.

Noua casca vine cu o vizera care ofera o privire de ansamblu mare (ultra-wide), ochelari de soare VPS cu protectie UV400 si Microlock2, gata pregatita pentru sistemul de comunicare N-COM si noua aparitie ESS (Emergency Stop Signal).

Image and video hosting by TinyPic
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.