Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

Noua casca integrala BMW Sport

25.06.2008
Foto ©: BMW

BMW lanseaza noua casca integrala Sport si pretinde ca este cea mai silentioasa de pe piata.

Nivelul inalt de protectie este asigurat de fibra de sticla din care este realizata (ECE 22-05) cantarind 1,380 de grame si oferind incredere prin componentele incorporate ultra-calitative. Spre deosebire de alti producatori de casti, BMW are propriul tunel de vant iar testele meticuloase desfasurate aici asigura o aerodinamica de top.

Interiorul detasabil al castii sport este realizat din Hydroplus, un material extrem de calitativ care ofera pe langa confort, si calitati aero-acustice ce reduc la minim nivelul de zgomot. Siguranta este sporita prin protectia de barbie, prinderea inovatoare si viziera rezistenta la zgarieturi clasa optica 2. Folosirea unui sistem de comunicatie Bluetooth este de asemenea inglobata.

Casca BMW Sport este disponibila in marimile 52/53 pana la 62/63 si poate fi achizitionata in cinci variante de culori: alb metalizat, gri mat, negru inchis, magma si sport. Pretul recomandat de producator pentru acest produs este intre 310 si 355 de euro in functie de model si culoare.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.