Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

Noua casca X-602 de la X-Lite

11.06.2008
Foto ©: X-Lite

X-Lite este un brand de succes ce face parte din grupul Nolan. Faimosul producator italian lanseaza ultima generatie de casti X-Lite X-602, un model integral realizat din fibre compozite la un pret competitiv de 289 euro. X-602 reprezinta o evolutie tehnica, avand unele elemente de design de la precedentul X-601, si ridica gradul de calitate al segmentului entry level.

X-602 este disponibil in trei marimi diferite (XS/S, M/L, XL/XXL), greutatea si volumul fiind minimizate proportional cu dimensiunile utilizatorului. Viziera este realizata din General Electric Lexan® OQ fiind rezistenta la zgarieturi si i se poate atasa sistemul Nolan anti-ceata.

Doua prize de aer, cu activare separata, asigura o ventilatie eficienta in interiorul castii, in timp ce prin apasarea unui buton central se permite accesul direct al aerului prin partea frontala. Confortul este asigurat de o captuseala detasabila ce se poate spala cu usurinta fiind realizata dintr-o noua generatie de micro-fibre. Pentru mai multe informatii despre acest produs si nu numai, vizitati site-ul X-Lite.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.