Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

Noua colectie Lem Helmets

05.10.2008
Foto ©: Lem

Toate produsele din colectia de casti de protectie Lem 2008 au fost reinnoite pe exterior si interior cu un design diferit, atractiv si de actualitate.

Printre noutatile producatorului italian se afla si gama Pop, inspirata din moda anilor 70, in care predomina culorile vii si stilul direct.

O alta noutate este modelul 'KNETIC, o casca integrala cu viziera dubla, una exterioara transparenta si una interna fumurie. Viziera interna este foarte usor de folosit prin intermediul unui mecanism amplasat lateral pe partea dreapta a castii.

Modelul Apache este realizat din termoplastic iar viziera din policarbonat are o grosime de 2 mm. Captuseala interioara confectionata dintr-un material antibacterian este complet detasabila si poate fi spalata cu usurinta. Casca jet Lem Apache cantareste 1200 gr, este omologata ECE 22-05 si poate fi achizitionata in marimile XS, S, M, L, XL.

Lem XR este oferta companiei italiene pentru off-road. Casca este realizata dintr-un compozit de fibra, are captuseala detasabila si cantareste 1400 gr. Produsul omologat ECE 22-05 este disponibil in gama de marimi XS-XL.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.