Cauta in stiri

RSS Feed

costume piele

Noul costum racing Arlen Ness LS1 7864 AN

16.09.2008
Foto ©: Arlen Ness

Noua colectie de echipamente moto de la Arlen Ness va sosi la sfarsitul anului in showroomul Inter Motorcycle, importator oficial al produselor Arlen Ness si Berik.

Vedeta gamei este noul costum racing LS1 7864 AN, costruit din piele de vita si care beneficiaza din plin de experienta acumulata in campionatele de superbike alaturi de piloti precum Try Bayliss, Kenan Sofuoglu, Karl Muggeridge sau Russel Holland.
 
Costumul dintr-o bucata este dotat cu multiple ventilatii pentru a asigura un confort foarte bun chiar si in cele mai calde zile de vara. Partea frontala este din piele perforata iar cocoasa este prevazuta cu doua extractoare de aer.Tot pentru confort, in structura costumului au fost inglobate mai multe zone elastice de tip kevlar strech. Captuseala interioara este dintr-un material care permite ventilarea pielei denumit "Air-flow".

La capitolul siguranta, Arlen Ness se lauda cu o echipare de invidiat:
protectii hard pentru umeri, coate si antebrat, genunchi si tibie dublate la exterior cu elemente din magneziu. S-a optat pentru magneziu deoarece, spre deosebire de titaniu, nu produce scantei la frecarea cu asfaltul reducandu-se astfel riscul de incendiu in caz de accident.
 
LS1 7864 AN va fi disponibil in doua versiuni coloristice: White/New Blue si Black/Aprilia Red.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.