Cauta in stiri

RSS Feed

protectii spate

O noua protectie spate de la Knox

15.04.2008
Foto ©: Knox

Knox, companie britanica specializata pe echipamente de protectii, va lansa cea mai avansata protectie pentru spate de pana acum, Knox Aegis.

Conform statisticilor, peste 25% din accidentele moto afecteaza coloana vertebrala insa o mare parte din motociclisti inca nu poarta protectie pentru spate. Cei de la Knox vin in rezolvarea problemei cu Aegis, concentrandu-se pe comfort, protectie dar si stil.

Aegis va fi disponibil in 7 marimi diferite si are versiuni pentru barbati, femei si copii. Prinderea in talie este reglabila, pentru o asezare perfecta iar cea pentru umeri se regleaza automat. Noul produs este cu 30% mai usor decat modelele mai vechi si are un sistem flexibil ce ii permite sa se aseze perfect pe spatele motociclistului.

Aegis vine si cu o protectie detasabila si reglabila special pentru rinichi. Tehnologia peretelui inclinat de celule mareste capacitatea de absorbtie de energie. Pretul va varia in functie de marime si va fi in jur 100 Euro.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.