Cauta in stiri

RSS Feed

distribuitori

Oliver's aduce echipamentele Puma in Romania

02.09.2009
Foto ©: Puma

De la inceputul lunii august, compania Oliver’s Rider Equipment se mandreste sa fie distribuitorul oficial in Romania al produselor Puma dedicate motociclistilor.

Renumita companie Puma, mai bine cunoscuta pentru echipamentele sale sportive, si-a facut intrarea pe piata premium a echipamentelor moto in toamna anului trecut, la Salonul Intermot din Germania.

Astfel, la magazinul Oliver's veti gasi cele mai noi si mai performante cizme si ghete marca Puma, dedicate categoriilor sport, touring, sport-touring si off -road, dar si geci de piele. Toata gama 2009 are design-ul semnat de Puma in timp ce compania italiana Dainese asigura productia echipamentelor.

Compania Olivers a luat fiinta in Oradea si este specializata in comercializarea produselor accesibile tuturor celor pasionati de motociclism. Aceasta isi desfasoara activitatea prin reteaua de magazine (Oradea, Bucuresti si Timisoara) dar si prin vasta retea de dealeri din toata tara.

Toate produsele le puteti vizualiza pe site-ul  www.olivers.ro.

Bookmark and Share
comentariu by catalin on 05.03.2010
super gheaca.cum pot sa o cumapar?astept un email.multumesc mult!
-- by alex on 12.03.2010
Cum putem intra in posesia gecii ??
salutare!!! by luca lucian on 08.04.2010
cum as putea sa inru in posesia acestei geci??
geaca by luk on 30.04.2010
super tare vreau sa o cumpar cum? astept email multumesc!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.