Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

O'Neal prezinta RockHard Helmets

27.09.2008
Foto ©: O'Neal

Gama RockHard Helmets este produsa exclusiv de firma americana O'Neal, un nume rasunator mai ales in domeniul echipamentelor pentru off-road. Castile sunt realizate din fibra de sticla intr-o editie limitata de tipul integral, jet si cross.

Fiecare casca primeste un numar de certificare a autenticitatii. Grafica prezenta este una deosebita reprezentand cele mai populare formatii rock din istorie: AC/DC, Kiss, Slayer, Lynard Skynyard si altii.

Pentru primavara 2009 sunt asteptate sa fie disponibile casti de protectie cu Pantera, Slypknot, Elvis Presley, Motorhead si Evil Knievel. Preturile cu TVA inclus vor fi in jur de 369 euro pentru castile integrale, 289 euro pentru cross si 169 euro pentu cele jet. Toate produsele sunt omologate ECE 22-05.

Colectia 2009 va putea fi vizionata anul acesta spre sfarsitul lunii octombrie. In plus, O'Neal doreste sa intre pe piata cu o linie de casti integrale din fibra de sticla care vor costa in jur de 289 de euro.

Bookmark and Share
prea tare by klaus on 28.09.2008
prea tare treaba cu castile astea...
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.