Cauta in stiri

RSS Feed

Pirelli Diablo Supercorsa SP

Pirelli Diablo Supercorsa SP ales de catre Honda ca echipare de fabrica pentru noul CBR1000RR Fireblade SP

Ciprian | 10.03.2014
Foto ©:

Anvelopa de top de la Pirelli a fost confirmata ca fiind unica alegere pentru cea mai prestigioasa marca de motociclete supersport si naked.

Pirelli Diablo Supercorsa SP a fost recunoscut ca lider al segmentului de anvelope derivate din cele folosite la curse adaptate acum fiind folosite pentru cea stradala. A fost ales de catre Honda, in varianta 120/70 ZR17 pe fata si 190/60 ZR 17 pe spate, ca echipare standard pentru CBR1000RR Fireblade SP, noua lor motocicleta supersport.

Ultimul membru al familiei Diablo de la Pirelli a confirmat inca odata faptul ca este prima alegere pentru recenta motocicleta performanta introdusa pe piata de catre una dintre cele mai prestigioase firme de motociclete. Diablo Supercorsa SP este deja ales ca echipare standard pentru motociclete supersport precum BMW HP4, Ducati 1199 Panigale( S si R) si 899 Panigale, Aprilia RSV4 Factory si RSV4 R, EBR 1190 RS, MV Agusta F4, F4 R, F4 RR si Triumph Daytona 675 precum si pentru motociclete naked ca MV Agusta Brutale 1090 RR, Triumph Speed Triple R si Ducati Hypermotard SP.

Profilul Diablo Supercorsa SP ofera o franare excelenta si face ca pilotatul sa fie mai intuitiv impreuna cu o linie mult mai precisa. Anvelopa spate a fost proiectata si dezvoltata pentru a creste suprafata de contact si o mai mare aderenta in timpul inclinarii. Prin urmare, armonia profilelor din fata si din spate asigura o mai mare manevrabilitate si agilitate.

De aceea, anvelopa spate Diablo SuperCosa SP, creata de catre Pirelli, are o carcasa din fibre modulare, dezvoltata in WSBK, cu o deformare foarte mica a profilului fata de fibra normal folosita la cauciucurile de strada.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.