Cauta in stiri

RSS Feed

produse inedite

Poarta-ti stopul si semnalizarile!

01.09.2008
Foto ©:

Tinand cont de faptul ca multi soferi nu vad stopurile si semnalizarile unei motociclete aflate in trafic, unele companii au venit cu ideea de a plasa stopurile pe casca motociclistului pentru o mai buna vizibilitate a celor din spatele sau.

Israeli Rahamim Levi a vrut sa faca ceva si mai bun. Astfel a construit un ham special care se poarta peste hainele motociclistului incorporand semnalizarile si stopul, numindu-se sugestiv “My Backup”.

Dispozitivul este conectat cu motocicleta printr-un sistem wireless care permite o utilizare comoda a acestuia. Sistemul ar putea functiona cu succes pentru pilotii de scutere, cruisere si majoritatea tipurilor de motociclete stradale care circula pe drumurile publice cu exceptia modelelor supersport, unde motociclistul este atat de aplecat incat hamul nu ar fi foarte vizibil. Daca se va merge cu pasager, acesta va purta sistemul de semnalizari. Pretul nu se stie inca dar va fi in jurul sumei de 100 de dolari.

Bookmark and Share
poarta-ti stopul si semnalizarile by isac sebastian on 04.09.2008
e o idee super tare. ma gandesc ca are raza de actiune de cativa metri, deci in cazul unei pene, dai pe avarii, si stie soferul atat unde este motorul, cat si pilotul. cred ca idea era si mai buna daca astfel de dispozitive se montau in protectiile de spate.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.