Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

Profilo Design a lansat castile Torneo

04.12.2008
Foto ©: Profilo Design

Compania italiana Profilo Design, infiintata in anul 1999 de catre Andrea Righetti, Pierpaolo Barra si Matteo Tampone, a prezentat la ultimul salon EICMA din Milano proiectul lor revolutionar care imbina sportul, cu motociclismul si designul.

Colectia de casti jet utilizeaza aspectul fiecarui tip de minge din sase sporturi diferite: fotbal american, fotbal european, baseball, baschet american, baschet european si volei.

Profilo Design a dezvoltat si patentat, la nivel international, un sistem care foloseste fibre sintetice pentru formarea unui strat acoperitor ce imita la perfectie textura diferitelor tipuri de mingi.

Pe langa faptul ca provoaca un impact vizual puternic, castile companiei italiene sunt produse omologate, confortabile si pot fi achizitionate in toate variantele de marime. Profilo Design promite pe viitor mult mai multe asemenea casti originale inspirate din mediul inconjurator.

Torneo Helmets

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.