Cauta in stiri

RSS Feed

promotii

Promotie: Cea mai buna casca si cele mai bune cizme

19.12.2008
Foto ©: Arai & Sidi

Inter Motorcycle ofera un super pachet promotional: cea mai buna casca + cele mai bune cizme la un pret imbatabil. Promotia este valabila in perioada 20 decembrie 2008 - 31 ianuarie 2009

Vortice este cea mai noua creatie a italienilor de la Sidi, o cizma care ar putea oricand sa incalte orice pilot de pe grila de start la MotoGP si nimeni nu ar avea ceva de spus. Cu un sistem de reglaj complex si cu un nivel de protectie ridicat, Vortice preia de la Vertigo Corsa sarcina de a stabili standardul de calitate in domeniu. Pret de lista: 1.314 lei (1.282 lei pentru versiunea Air)

Prin RX-7 GP, noul varf de gama al japonezilor, Arai introduce o casca racing cu totul si cu totul speciala. O casca ce are caracteristici unice: spoiler ajustabil „Air Wing” , vedere periferica mai larga, structura exterioara PB SNC incredibil de rezistenta si proprietati aerodinamice superioare. Pret de lista: 2.849 lei (2.490 pentru versiunile monocrome)

In perioada sarbatorilor de iarna, Inter Motorcycle ofera aceste doua nume grele la un pret imbatabil: 3330 lei, cu 833 lei mai putin decat pretul de lista pentru Vortice cu RX7 GP color sau 3.017 lei, cu 754 lei mai putin decat pretul de lista pentru combinatia Vortice Air cu RX7 GP monocrom.


Nota: Pentru RX7 GP, la modelele care nu exista pe stoc, se preiau comenzi, urmand ca livrarea sa se faca imediat ce modelele vor fi disponibile la Arai Europe B.V. Oferta nu este conditionata de anumite combinatii coloristice.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.