Cauta in stiri

RSS Feed

produse noi

Protectiile Zandona acum in Romania

30.09.2008
Foto ©: Zandona

Incepand cu 15 septembrie Inter Motorcycle este reprezentantul Zandona in Romania. Producatorul italian a intrat in forta pe piata echipamentelor moto cu protectii omologate CE.

Nascuta in 2001 din dorinta de a oferi echipamente de protectie pentru sporturi extreme, Zandona ofera echipamente de top fabricate in Italia. Protectiile Zandona inglobeaza tehnologii avansate si materiale care garanteaza un confort sporit in fiecare zi si o rezistenta buna atunci cand este nevoie.

Pentru protectia spatelui, Zandona propune familia Shark, protectii articulate si perforate care folosesc o structura de tip fagure pentru rigiditate foarte buna in conditiile unei mase reduse. Gama Shark a trecut cu brio testele de rezistenta si sunt certificate in conformitate cu normele EN 1621-2/03 Lev.2, cele mai severe norme de siguranta din Europa.

Placile sunt conectate cu un sistem inteligent care permite o elasticitate limitata si ajuta la distribuirea socului in caz de impact. Perforatiile asigura o ventilatie buna a spatelui impreuna cu stratul din PE. Materialul textil de la baza, denumit Dri-Lex permite aerisirea pielii si este tratat antibacterial.

In showroomurile Inter Motocycle din Bucuresti si Constanta gasiti trei versiuni ale acestei protectii spate:
Shark X4 – cu patru segmente pentru protectia zonei lombare, Shark X7 – cu sapte segmente pentru protectia coloanei si cu bretele pentru o fixare mai buna si Shark Jacket X7 cu vesta din plasa elastica pentru o fixare perfecta. Protectiile din gama Shark sunt disponibile pe 5 marimi (XS, S, M, L, XL).

Specificatii:
- Anti Torsion: previne torsinarea coloanei vertebrale;
- Insertii din Kevlar;
- Contact Zone: partea care vine in contact cu pielea este din Dri-Lex, (material textil special cu Air Cooled Chamber pentru o buna ventilatie);  
- Forma anatomica, ultimul segment este decupat pentru a evita contactul cu casca;
- Dimensiuni ale centurii XS – S – M – L – XL;
- Omologare: CE lev. 2;
- Fabricat in Italia.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.