Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Puma prezinta cizmele 1000 V2

02.12.2008
Foto ©: Puma Motorsport

In urma celor mai avansate studii de biomecanica si a unei stranse colaborari cu o serie de piloti MotoGP, dintre care il putem mentiona pe Casey Stoner, departamentul R&D al celor de la Puma a creat cizmele 1000 V2, o versiune imbunatatita a deja cunoscutului model 1000.

Noile cizme Puma sunt din categoria pro-level ideale pentru curse, fiind capabile sa asigure o siguranta maxima in cele mai dure conditii, datorita sistemelor de protectie inovative implementate.

Protectia Ghost Doctor a fost dezvoltata in jurul a ceea ce doctorii numesc "unghiul fara intoarcere" dupa care vatamarea serioasa a gleznei este inevitabila. Aceasta limiteaza miscarea in toate cele patru directii si devine activa atunci cand glezna atinge un unghi periculos, dovedindu-se a fi o protectie inteligenta care isi face treaba numai cand este nevoie.

Protectia Exo Low este de fapt unitatea construita la 360 de grade inca de sub calcai ce ajuta la maximizarea stabilitatii si ofera o protectie sporita in cazul unui impact lateral.

Puma a intrat recent pe piata echipamentelor moto realizand designul lor, in timp ce compania italiana Dainese le va produce efectiv. Noile cizme Puma 1000 V2 sunt disponibile in trei variante de culoare, in marimi de la 38 la 46, contra unei sume de 350 de euro cu TVA inclus.

Puma Motorsport

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.