Cauta in stiri

RSS Feed

protectii

RXR Air Shock Absorber pretinde protectie masiva

16.05.2008
Foto ©: RXR

Iata ca tehnologia airbagului se intrepatrunde din ce in ce mai mult cu industria echipamentelor de protectie moto. Daca initial am vazut geaca cu airbag de la Dainese dupa care APC a lansat prima casca din lume cu airbag, compania RXR lanseaza acum o protectie completa spate/piept.

Prin conducerea aerului printr-o secventa de camere atent proiectata, cei de la RXR sustin ca tehnologia lor Air Shock Absorber (ASA) ofera o absorbtie a energiei de opt ori mai mare decat protectiile pentru spate si piept obisnuite.

La impact, aerul este dat afara prin camerele speciale disipand energia. Desi produsul arata ca unul bine fabricat dar si gandit, compania ofera prea putine dovezi ale eficientei sale in comparatie cu produsele concurente. Oricum, acestea sunt in conformitate cu reglementarile europene si nu putem decat spera ca sunt la fel de eficiente precum sustin cei de la RXR. Tinta principala a protectiei RXR sunt pilotii de motocross si supercross.

Prezentarea tehnologiei RXR ASA in format PDF
Site-ul RXR

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.