Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

Schuberth lanseaza noul C3

28.08.2008
Foto ©: Schuberth

Producatorul german de casti de protectie Schuberth va lansa pe piata luna viitoare noul model C3 flip-up. Fata de versiunea anterioara C2, noua casca va fi mai silentioasa (84dB la 100km/h) si mai usoara (1,570g). In comparatie, varful de gama Schuberth S1 Pro catareste 1,525g si produce 85dB la 100km/h.

Modelul C3 pastreaza toate caracteristicile lui C2, inclusiv viziera protectoare flip-down pentru soare, avand in plus un guler acustic si generatoare de turbulenta aplicate pe viziera ce reduc nivelul de zgomot cauzat de vant. In plus, noul model va fi disponibil in doua variante de dimensiuni ale invelisului protector pentru o mai buna potrivire. Datorita design-ului compact, Schuberth C3 va fi cea mai mica casca flip-up de pe piata.

Caracteristicile castii Schuberth C3 sunt recunoscute si de legenda Formulei 1, Michael Schumacher. "Tester-ul sef" al companiei Schuberth a contribuit deja semnificativ in procesul de dezvoltare a castilor producatorului german, mergand mereu spre mai usor, mai mic si mai silentios.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.