Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

Shoei lanseaza noul varf de gama VFX-W

04.12.2008
Foto ©: Shoei

Shoei a lansat noua casca de motocross VFX-W din gama premium de produse a companiei. Designul agresiv al acesteia a fost realizat prin intermediul unei noi tehnologii de formare a carcasei exterioare, care ofera o grosime consistenta imposibil de realizat pana acum in unele parti cu unghiuri complicate.

Carcasa exterioara este realizata integral din fibra de sticla si fibre organice, prin noua tehnologie, asigurand cea mai buna protectie si functionalitate in condiile dure de exploatare specifice segmentului motocross.

Noile materiale si tehnologii folosite au contribuit si la o greutate mai scazuta, cel putin fata de restul castilor similare cu design complicat, una de marime M avand de exemplu 1.270 de grame (+/- 30 gr).  

Noua casca VFX-W are incorporat sistemul de eliberare rapida in caz de urgenta dezoltat de Shoei, care permite detasarea rapida, usoara si sigura a protectiilor interioare de obraji in cazul unui accident, reducand riscul de leziuni ale gatului in timpul scoaterii castii de pe capul unui pilot inconstient.

Bookmark and Share
pretul by andrei on 18.08.2009
am o intrebare cat costa pe albastru trimitetimi un mail cu cat costa si transportul va rog
pret by mihai on 30.04.2010
Cat costa casca Shoei pe rosu marimea L. Va multumesc!
vreau sa cumpar by ovi on 29.06.2010
cat costa Shoei pe negru maimea M trimite email vreau sa cumpar ineaparat
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.