Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Sidi Vortice inlocuieste Vertigo Corsa

12.09.2008
Foto ©: Sidi

Producatorul italian de cizme de protectie, Sidi, isi inlocuieste varful de gama Vertigo Corsa cu noul model sport Vortice.

Avand la baza aceeasi tehnologie care a consacrat Vertigo, cizmele Vortice folosesc reglaje similare Tecno pentru o ajustare buna si un mecanism care impiedica miscarea inspre inainte protejand degetele de riscul strivirii intr-un accident.

Modelul Vortice este echipat, in plus fata de elementele standard de pe o cizma sport de calitate, cu o noua protectie de calcai capabila sa gliseze usor in cazul unui impact, reducand astfel din fortele aplicate acelei parti ale piciorului.

Cizmele Sidi Vortice vor fi disponibile incepand cu luna decembrie in alb, negru, negru/rosu si negru/albastru, in timp ce versiunea ventilata vine doar in negru sau alb.

La noi in tara le veti putea achizitiona de la importatorul oficial al produselor Sidi, Inter Motorcycle, contra sumei de 345 euro (TVA inclus).

Inter Motorcycle

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.