Cauta in stiri

RSS Feed

pareri

Supravietuitorii Icon isi spun povestea

13.10.2009
Foto ©: Icon

Icon isi continua stilul diferit de a-si promova produsele si calitatea acestora. Site-ul producatorului american include noua o sectiune Survivors, unde isi spun povestea supravietuitori ai accidentelor moto ce au fost protejati de echipamente Icon.

Aproape fiecare dintre noi a pierdut la un moment dat macar cateva ore bune citind diferite pareri cu privire la echipamente de protectie, atunci cand achizitionarea lor era in plan. Am cautat sa aflam cum se comporta in timp, cum rezista la un accident si cat de bine ne protejeaza.

Icon vine intampinarea acestor nevoi oferind o dovada a calitatii produselor sale. Putem vedea casti de protectie care au polizat asfaltul cu viteze de peste 90 de km/h sau au suferit un impact frontal, incaltaminte care a protejat cu success atunci cand a fost nevoie dar si alte produse care si-au dovedit eficienta .

Pentru cei dintre voi care va gandeati sa optati pentru echipamentele Icon, dar nu erati siguri de nivelul siguranta oferit, acum este momentul sa cititi Icon Survivors.

Bookmark and Share
da..da by mihai on 03.08.2010
ar fi culmea ca cineva care nu a supravietuit sa isi spuna povestea...
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.