Cauta in stiri

RSS Feed

produse 2009

Triumph colaboreaza cu Alpinestars

29.07.2008
Foto ©:

Dupa ce si-a prezentat modelele 2009, Triumph a dat publicitatii stirea conform careia va lansa o noua gama de echipamente de protectie, in urma unei colaborari cu faimoasa companie americana Alpinestars.

Colectia "Triumph, engineered by Alpinestars” este menita sa stearga amintirile negative ale trecutului si sa ofere clientilor firmei britanice o multitudine de produse, unele bazate pe articole Alpinestars, altele create de la zero.

Reprezentantii oficiali Triumph au declarat: "Colaborarea noastra cu acest producator de top ofera clientilor Triumph cele mai bune produse. Am lucrat cu Alpinestars pentru a dezvolta o colectie premium bazata in principal pe performanta."

Echipamentele ce fac parte din “Triumph, engineered by Alpinestars” includ un combinezon de ultima generatie dintr-o bucata, geci, pantaloni impreuna cu o clectie de manusi si cizme. De mentionat este ca Triumph va implementa in unele produse, ce vor fi disponibile pe piata in 2009, si ultima generatie de Gore-Tex Pro Shell Leather.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.