Cauta in stiri

RSS Feed

echipamente din piele

Triumph lanseaza H2Protec, pielea rezistenta la apa

21.11.2008
Foto ©: Triumph

Compania britanica Triumph, recunoscuta si pentru gama sa complexa de echipamente moto, a dezvoltat unul din cele mai avansate produse de pe piata. Geaca si pantalonii H2Protec au fost proiectate cu scopul de a oferi pilotului de cruisere echipamentul perfect pentru toate ocaziile.

Astfel, cand ploua, materialul rezistent nu va lasa apa sa patrunda. In cazul unui soare puternic, stratul TFL va reflecta lumina pentru a nu afecta pielea neagra, reducand astfel nivelul de caldura absorbita cu pana la 20 de grade. In plus, zonele largi de ventilatie pot fi deschise pentru a lasa aerul rece sa patrunda. Cand afara nu este chiar cald, captuseala termica va tine caldura in interiorul gecii.

Echipamentele H2Protect sunt confectionate din piele de vaca densa de 1.2mm, finisata la cel mai inalt nivel, si dispun de protectii interne CE. Geaca mai dispune de buzunare speciale pentru ochelari, telefon si mp3. Pantalonii H2Protec sunt disponibili in 2 marimi si folosesc acelasi material rezistent la apa si caldura ca si geaca. Pantalonii au protectii (CE) pentru genunchi cu buzunare pentru a putea fi reglate.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.