Cauta in stiri

RSS Feed

produse inedite

Veste reflectorizante personalizate

22.10.2008
Foto ©: TinWolf

Problema vizibilitatii motociclistilor in trafic este una veche insa in zilele noastre au aparut mai multe accesorii sau echipamente care ne fac mai vazuti de catre ceilalti participanti la trafic.

Pentru cei care nu vad cu ochi buni ideea de a isi purta stopurile si semnalizarile peste echipament sau nu vor sa aiba aceleasi veste verzi ca ale agentilor de circulatie, cei de la TinWolf au creat o vesta speciala, fluorescenta. Britanicii care au venit cu aceasta idee au facut posibila si modificarea partii reflectorizante in functie de cerintele unui potential client.

Astfel este posibila alegerea unui anumit design sau a unui mesaj pe care puteti sa-l treceti pe vesta sau tricoul celor de la TinWolf. Echipamentul ar putea inlocuii cu succes actualele veste purtate de motociclistii care doresc sa fie mai vizibili in trafic, indiferent de conditiile meteo, insa cu un plus de personalitate.

Vestele sunt intr-o marime universala, au un fermoar rezistent si sunt confectionate manual dintr-un mesh negru. Preturile incep de la 17.50 lire. Pentru mai multe detalii si exemple accesati site-ul TinWolf.

Via | Bikes in the Fast Lane

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.