Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

X-Lite va lansa X-802 Race Replica

21.10.2008
Foto ©: Nolan

Acelasi tip de casti purtate in acest sezon de catre cele mai mari staruri din lumea curselor pe doua roti, vor fi disponibile la vanzare in 2009.

Faimosul producator italian Nolan, ce detine brand-ul de casti premium X-Lite, a anuntat in cadrul recentului salon Intermot ca va incepe productia in masa a modelului X-802 Replica, asemenea celor purtate de Casey Stoner si Jorge Lorenzo.

X-802 Replica va detrona X-801RR in topul celor mai calitative casti, preconizandu-se a fi noul varf de gama a marcii X-Lite.

Asteptat sa coste in jur de 400 de euro, X-802 a fost dezvoltat in timp de un numar semnificativ de piloti MotoGP si WSBK, motiv pentru care modelul Replica omagiaza patru dintre pilotii de top ai prezentului: Stoner, Lorenzo, Marco Melandri si Carlos Checa.

Forma castii a suferit usoare modificari, invelisul inca fiind realizat dintr-un material tri-compozit. Cea mai mare schimbare o reprezinta greutatea de 1.300 de grame si sistemul de ventilare imbunatatit, cu sase prize subtiri de aer reglabile.

Casca X-Lite X-802 Replica va fi disponibila incepand cu luna februarie a anului viitor in patru scheme de culoare stil replica si una simpla neagra.

Bookmark and Share
casca by david on 21.08.2009
Salut as dorii si eu o casca Casca X-Lite X-802 Replica as vrea sa stiu un pret si de unde pot sa o iau.sunt din bucuresti. multumesc anticipat.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.