Cauta in stiri

RSS Feed

analize

Traficul infernal si verile calde cresc substantial vanzarile pe piata moto

Paul Lozba | 11.03.2008
Foto ©:

Piata moto din Romania a crescut anul trecut cu aproape 80%, datorita traficului infernal din orase si verii foarte calde, a spus intr-un interviu acordat HotNews.ro, Mircea Eremia, brand manager Honda, divizia moto in Romania. El crede ca piata moto va continua sa creasca in urmatorii sapte ani, iar vanzarile anuale in tara ar putea ajunge la 100.000 de unitati, de circa opt ori mai mult decat in prezent.

Eremia spune ca scuterele de 50 cmc sunt motorul pietei si acestea ii ajuta pe multi sa prinda gustul motocicletelor. Eremia considera ca cei care-si cumpara motociclete sunt acum mult mai bine documentati cand vin in showroom, insa, pe de alta parte, mai sunt destui care incalca legea si conduc motociclete puternice imediat dupa ce-si iau permisul. Reprezentantul Honda e insa convins ca motociclistii sunt mult mai bine vazuti decat acum cativa ani, soferii ii trateaza mai respectuos, iar numarul celor care-si iau motocicleta pentru ca au nevoie de ea, este in crestere, fata de cei care-si cumpara doar ca sa "se dea mari".

Integral pe Hotnews.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.