Cauta in stiri

RSS Feed

extinderi

Yamaha Motor a demarat constructia unei noi fabrici in Filipine

Paul Lozba | 07.04.2008
Foto ©:

Yamaha Motor Co. Ltd. A inceput pe 4 aprilie constructia la o noua fabrica in parcul industrial Lima din regiunea Batangas in Filipine. Productia este planificata sa inceapa in Ianuarie 2009, cu 150.000 de unitati pe an si o forta de munca de aproximativ 270 de oameni.

In Filipine, cererea de motociclete creste de la an la an, sustinuta si de o economie stabila, in 2007 aceasta ajungand la 700.000 de unitati. Avand in vedere ca in prezent exista cate o motocicleta la fiecare 40 de oameni, este de asteptat o crestere a vanzarilor pana la un milion de bucati pe an in 2010.

Yamaha Motor a intrat pe piata din Filipine in 1962 printr-un contract de distributie cu Norkis Trading Co., toate activitatile de asamblare/comercializare desfasurandu-se prin Norkis pana la infiintarea Yamaha Motor Filipine.

In planul de dezvoltare pe termen mediu al companiei Yamaha Motor,  obiectivul principal  al strategiei este acela de a a creste vanzarile si profitabilitatea in regiunea ASEAN (tarile din asia de sud-est) iar constructia acestei noi fabrici este una din initiativele acestui plan.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.