Cauta in stiri

RSS Feed

Alegeri in Motociclismul Romanesc

Costin Oprea / BGS MOTORSPORT candideaza la functia de presedinte FRM

Dan | 12.02.2014
Foto ©: BGS Motorsport

Anul 2014 se va dovedi a fi hotarator pentru motociclismul romanesc. Pe data de 8 martie este randul Federatiei Romane de Motociclism sa isi aleaga noul sau vechiul presedinte. Costin Oprea, presedintele BGS MOTORSPORT, este principalul contracandidat al actualei conduceri aflate in functie de opt ani de zile.

Asa cum afima Costin Oprea in scrisoarea adresata cluburilor apartinand Federatiei Romane de Motociclism, echipa cu care va candita este extrem de puternica, fiind formata din unii dintre cei mai reprezentativi oameni ai motociclismului romanesc , care vor candida pentru cele patru posturi vacante de vicepresedinte dupa cum urmeaza: Florian Pop, Ciprian Popescu, Ionut Mistode si Emanuel Gyenes.

Costin Oprea : “ Am incredere ca in acest format,cu acesti oameni valorosi alaturi, fiind atat sportivi, cat si organizatori de curse, impreuna cu cluburile care doresc o schimbare in bine, putem duce motociclismul romanesc la un nivel inalt”.

Conform aceleiasi surse citate, Costin Oprea impreuna cu echipa sa intentioneaza sa aduca un set de schimbari atat in plan administrativ cat si in cel sportiv. Cea mai mare parte a proiectului echipei se fondeaza pe nemultumirile acumulate in ultimii opt ani de zile de catre majoritatea cluburilor afiliate Federatiei Romane de Motociclism.

Costin Oprea @ FaceBook

BGS Motorsport

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.