Cauta in stiri

RSS Feed

vanzari

Aprilia va exporta Mana 850 si RS 125 in S.U.A.

28.06.2008
Foto ©: Aprilia

Aprilia a anuntat ca va incepe comercializarea modelelor Mana 850 si RS 125 in America de Nord. Motocicletele vor fi prezentate la Marele Premiu de la Laguna Seca din Iulie. Aceasta este o stire mare pentru americani pentru ca motocicletele prezinta tehnologii avansate fata de altele comercializate pe piata lor.

Mari fani ai transmisiilor automate, americanii vor aprecia cu siguranta Mana 850, o motocicleta naked echipata cu o transmisie automata CVT (Continuously Variable Transmission). Aceasta este capabila sa opereze atat in mod automatic cat si manual, permitand pilotului sa schimbe 7 viteze cu un schimbator de picior traditional sau prin butoane montate pe ghidon sau sa stea pur si simplu relaxat si sa lase transmisia CVT sa faca treaba pentru el. Mana ofera de asemenea 3 harti de injectie selectabile: Sport, Touring si Ploaie. Fiecare din ele optimizeaza livrarea puterii si schimbarea vitezelor pentru stilul de condus selectat. Multumita plasarii rezervorului de benzina sub sa, motocicleta mai are si un compartiment practic pentru depozitarea unei casti, in locul rezervorului clasic. Mai multe specificatii puteti vedea aici.

Tinerii americani vor fi cu siguranta foarte incantati de Aprilia RS 125, un hit de piata in Europa. Racer-ul in 2 timpi ofera 30 de cai, mai mult decat orice concurent la aceasta clasa, iar cu o greutate la gol de doar 120 kg motocicleta poate atinge viteze maxime aproape de 200km/h.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.