Cauta in stiri

RSS Feed

achizitii

Bajaj isi mareste cota de actiuni la KTM

01.10.2008
Foto ©: Bajaj Auto

Bajaj Auto, al doilea producator de motociclete din India, continua sa-si mareasca cota de actiuni la compania austriaca KTM.

Bajaj Auto International Holdings BVO cu sediul in Amsterdam, o filiala detinuta in intregime de Bajaj Group, a achizitionat inca 59.500 actiuni KTM, totalizand pana in prezent 1,78 milioane de actiuni reprezentand 25,86 % din KTM Power Sports AG.

Rajiv Bajaj, managing director Bajaj Auto, face parte din consiliul de administratie KTM inca de anul trecut, atunci cand cele doua companii au semnat un acord in privinta unui schimb tehnologic si productiv.

Se zvoneste ca Bajaj si KTM lucreaza in prezent la noi modele de motociclete cu o capacitate cilindrica redusa care vor fi comercializate in India si diverse parti ale Asiei si Europei. Acestea ar trebui sa-si faca debutul pe piata la inceputul anului viitor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.