Cauta in stiri

RSS Feed

extinderi

Brembo Group lanseaza brandul Breco

23.01.2009
Foto ©: Brembo

Dupa ce a achizitionat in luna octombrie a anului trecut si restul actiunilor companiei indiene KBX detinute de Bosch, Brembo, lider mondial pe piata sistemelor de franare, a sarbatorit recent inaugurarea oficiala a unei noi fabrici in India.

Unitatea va produce sisteme de franare cu disc pentru scutere si motociclete cu o capacitate cilindrica cuprinsa intre 125 si 250 cmc, avand clienti locali precum Bajaj, Hero Honda, Honda Motors, Yamaha, Suzuki si Royal Enfield.

Cu aceasta ocazie Brembo a introdus noul brand "Breco", care este sintetizat din “Brembo Company”, menit sa reprezinte produsele companiei pentru scutere si motociclete de capacitate mica si medie in tarile BRIC (Brazil, Russia, India, China) si alte zone sud-estice.

Noua fabrica este situata la 160 de kilometri sud de Mumbai in orasul Pune, capitala indiana a sectorului auto, intinzandu-se pe 15.000 de metri patrati cu o suprafata de productie de 5.000 de metri patrati pentru cei 220 de angajati.

Filiala indiana a Brembo Group denumita in prezent KBX, ce urmeaza sa-si schimbe numele in Brembo Brake India, este lider in dezvoltarea si productia sistemelor de franare din India, compania inregistrand numai anul trecut vanzari in valoare de 18 milioane de euro.

Brembo Group opereaza in 14 tari de pe trei continente, avand 33 de fabrici in care lucreaza aproximativ 5.800 de angajati, dintre care 9% sunt ingineri si specialisti in cercetare si dezvoltare. Brembo detine brandurile Brembo, Breco, Marchesini, Sabelt si functioneaza prin AP Racing.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.