Cauta in stiri

RSS Feed

extinderi

Ducati in India

16.05.2008
Foto ©: Motoflash

Dupa ce in urma cu doi ani a batut palma cu chinezii, Ducati intra la nivel mare si in India. Compania italiana a incheiat un contract cu Precision Motor India Ltd ca unic distribuitor si reprezentant al firmei in zona.

Partea indiana este un cunoscut importator de marci premium precum Porsche, Audi, Netjets, Fendi, Dolce&Gabana. Intrarea pe piata a motocicletelor Ducati vine intr-un moment cand chiar si in India se simte o scadere a cererilor. Totusi, marcile premium sunt cautate mai ales de generatia tanara a caror surse de finantare sunt fie personale fie din familie.

Suntem impresionati de evolutia vanzarilor in India, care a incetat sa mai fie o piata emergenta si a devenit un domeniu stabil” a declarat Gabriele Del Torchio, CEO Ducati Motor Holding. Intrebat despre volumul estimat de vanzari dl. Torchi a spus: “Anul acesta vor fi importate 50 de bucati, din toate modelele. Daca se vor vinde in cursul anului noi ne delaram mai mult decat multumiti.” Pe de alta parte, Ducati cauta posibilitati de a creste numarul de componente achizitionate din India. “In momentul de fata cautam furnizori pentru elemente pentru motor precum si pentru altele. Suntem in disutie cu cinci jucatori importanti din piata” a mai spus oficialul Ducati, fara a dezvalui prea multe detalii.

Ashid Chordia, CEO al Precision Motor s-a aratat mandru ca o marca de un asemenea renume precum Ducati a ales sa fie reprezentata de compania sa. In cursul acestei saptamani, o delegatie numeroasa cuprinzand ingineri si persoane cu putere decizionala in Ducati Holding a vizitat numeroase fabrici de profil din India. Rezultatele se vor vedea in curand.

Video: Ducati isi anunta planurile din India

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.