Cauta in stiri

RSS Feed

colaborari

Ducati semneaza cu indienii de la Tata

21.01.2009
Foto ©:

Ducati Motor Holding a semnat in cursul zilei de ieri un contract pe mai multi ani cu ramura IT a companiei Tata, TCS (Tata Consultancy Services), care va livra producatorului italian tehnologie de ultima ora pentru a-si imbunatati receptivitatea serviciului pentru clienti si eficienta in afaceri.

Gigantul Tata din India este un jucator important la nivel mondial, detinand companii precum Jaguar, Land Rover, ramura auto Daewoo, si fireste propriul brand Tata Motors, dar si afaceri in domeniu telecomunicatiilor, hotelier, aerian, media, financiar, etc.

Primul proiect ce va fi realizat de Tata Consultancy Services si Ducati are ca scop imbunatatirea managementului in reteaua de distributie, ajutand compania italiana sa prevada si sa optimizeze planificarea productiei, ce va rezulta in final intr-o reducere de costuri.

Aflat in India pentru a semna contractul cu Tata, Gabriele del Torchio, CEO al companiei Ducati, a reusit sa incheie si o intelegere cu un dealer local, Precision Motor, pentru a deschide prima reprezentanta Ducati din tara. Primul shoowroom al comaniei italiene va fi inaugurat in Mumbai in aceasta vara, urmand sa fie creata o intreaga retea de dealeri in fiecare mare oras al Indiei.

Pentru a incheia o intalnire de afaceri extrem de fructuoasa, Gabriele del Torchio a anuntat ca a cerut sefilor MotoGP sa faca tot posibilul pentru a realiza o etapa a campionatului pe teritoriul Indiei.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.