Cauta in stiri

RSS Feed

Firma Gas Gas isi intrerupe productia!

Ciprian | 29.01.2015
Foto ©:

Istoria marcii de motociclete din Catalunia a luat o alta intorsatura saptamana trecuta, probabil cea mai rea.

Directorul Gas Gas Motos, Yariv Gilat a anuntat ca pana la aprobarea bancii de a oferi un imprumut pentru un plan de restructurare, compania va opri productia fabricii. Compania spune ca a lucrat la un plan care include o noua investitie ce va sustine cresterea companiei, dar “bancile au intarziat raspunsul si ne-au fortat sa incepem niste actiuni juridice pentru a proteja compania.”

“Ca parte a acestui proces, a trebuit sa oprim productia pentru zilele urmatoare si vor fi probabil intarzieri ale noilor modele si a pieselor de schimb.”

Nu este un secret ca firma Gas Gas a avut probleme in ultimii ani, Gilat a fost destul de sincer sa admita ca Gas Gas “se confrunta cu numeroase probleme, compania are datorii financiare substantiale din anii anteriori care au afectat operatiunile de zi cu zi in toate aspectele”.

Gas Gas a fost fondata in 1985, deci ne asteptam sa celebram aniversarea de 30 ani anul acesta. Este estimat faptul ca firma produce undeva la 9.000 motociclete pe an, urmarind datele din 2012/2013, exportand in peste 50 de tari si creand 500 de locuri de munca directe si indirecte in Catalunia.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.