Cauta in stiri

RSS Feed

Furtul de motociclete, o problema care trebuie rezolvata.

Ciprian | 21.06.2016
Foto ©:

Un motociclist din Marea Britanie a expus problema furtului de motociclete intr-o petitie creata cu scopul de a impulsiona politia in privinta gasirii vehiculelor pe doua roti. Pe de alta parte, se cere adaugarea de “ancore” in asfalt pentru imobilizarea motocicletelor.

Acesta spune: “In 2016, departamentul de furturi din Marea Britanie a declarat ca disparitia de motociclete a crescut simtitor. Asta inseamna ca hotii nu au frica iar politia nu se impune in astfel de situatii, tocmai de aceea cred ca o petitie ar atrage atentia autoritatilor. Motocicletele furate sunt folosite de altfel pentru a crea alte ilegalitati in Londra.”

“Aceste situatii pot fi combatute printr-o atentie sporita asupra hotilor de moto. Instalarea de sisteme de securitate in oras ar fi o varianta.”

Iata ca si alte tari din Europa se confrunta cu astfel de situatii iar informatiile enuntate mai sus ar trebui sa ne atraga atentia si noua.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.