Cauta in stiri

RSS Feed

achizitii

H-D a cumparat drepturile asupra marcii XR1200 in America

20.06.2008
Foto ©: Harley-Davidson

Fabrica din Milwaukee a ajuns la o intelegere cu Storz Performance Inc. din Ventura California in ceeea ce priveste drepturile de utilizare a marcii XR1200 pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Intre timp, Harley-Davidson a lansat XR1200 exclusiv pentru piata din Europa.

Nu au fost anuntate nici un fel de planuri pentru vanzarea modelului in America de Nord, spre dezamagirea multor entuziasti a acestei motociclete. Acum ca Harley-Davidson detine drepturile integrale ale marcii ne putem astepta in viitorul apropiat la o serie de zvonuri in legatura cu introducerea XR1200 si pe piata americana.

Storz Performance a obtinut marca XR1200 in 2006, folosind-o pentru a comercializa un kit de modificare a unui Sportster intr-o motocicleta de dirt track. Storz Performance a fost inffintata de Steve Storz in anul 1980, dupa ce a lucrat timp de trei ani ca mecanic in cadrul echipei Harley-Davidson, ce concura la vremea respectiva in cursele de dirt track cu modelul XR750.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.