Cauta in stiri

RSS Feed

situatii financiare

Harley-Davidson, pe pierdere dupa 16 ani

26.01.2010
Foto ©: Harley-Davidson

Constructorul american de motociclete Harley-Davidson a afisat vineri prima pierdere trimestriala din ultimii 16 ani, fiind lovit de reducerea costurilor si de scaderea economiei, anunta Wall Street.

Pierderile inregistrate de Harley-Davidson in trimestrul al patrulea din 2009 au fost de 218,7 milioane de dolari, respectiv 94 centi per actiune. Aceasta este prima pierdere raportata de constructorul de motociclete dupa trimestrul al patrulea din 1993. In aceeasi perioada a anului trecut, Harley-Davidson a anuntat un profit de 77,8 milioane de dolari, respectiv 37 centi per actiune.

Veniturile companiei au scazut cu 40% in ultimele trei luni din 2009 comparativ cu aceeasi perioada a anului 2008, ajungand la 764,5 miliarde de dolari.

La sfarsitul anului trecut, Harley-Davidson Bucuresti, unicul dealer al marcii Harley-Davidson in Romania, a inaugurat in zona comerciala Baneasa un nou showroom in urma unei investitii de 700.000 euro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.