Cauta in stiri

RSS Feed

achizitii

Harley-Davidson a cumparat MV Agusta!

11.07.2008
Foto ©: Harley-Davidson

In luna iunie am publicat o stire conform careia Harley-Davidson se afla in negocieri avansate de a cumpara MV Agusta, dar apoi Claudio Castiglioni a infirmat zvonurile printr-o declaratie de presa. Nu stim de ce a facut acest lucru deoarece de astazi este oficial: Harley-Davidson a cumparat MV Agusta!

MV Agusta trece in posesia companiei din Milwaukee pentru 70 milioane de euro si paseaza in acelasi timp noului proprietar o datorie catre banci de circa 45 milioane de euro. Claudio Castiglioni, care a detinut pana ieri 95% din compania italiana, va ramane presedintele grupului iar designer-ul principal Massimo Tamburini isi va continua activitatea in conditii normale.

"Motocicletele sunt inima, sufletul si pasiunea ce uneste Harley Davidson, Buell si Mv Agusta" a declarat Jim Ziemer, CEO al partii americane, adaugand: "Toate sunt niste produse minunate care au o stransa relatie cu, clientii fideli. Marcile Mv Agusta si Cagiva sunt binecunoscute si respectate in Europa. Acestea sunt sinonime cu frumusetea motocicletelor italiene si calitatea superioara".

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.