Cauta in stiri

RSS Feed

rezultate financiare

Harley-Davidson anunta alte concedieri

17.04.2009
Foto ©: Harley-Davidson

Harley-Davidson a anuntat ca urmeaza sa disponibilizeze in urmatorii doi ani intre 300 si 400 de angajati, ridicand astfel numarul total al concedierilor la peste 1.400.

Compania americana a inregistrat in primul sfert al anului 2009 o scadere a profitului de 37%. Harley-Davidson va continua sa livreze anul acesta intre 264.000 si 273.000 de motociclete in intreaga lume, mai putine decat in 2008 insa conform estimarilor initiale.

"Noi nu luam usor nici o decizie de disponibilizare," a declarat Jim Ziemer, CEO al companiei Harley-Davidson. "Dar conform planificarilor din ianuarie si dupa o analiza mai minutioasa a cerintelor de productie, am stabilit acum ca vor fi necesari mai putini angajati in productie."

Fiecare producator se confrunta in prezent cu dificultati in a sincroniza productia de motociclete cu cerinta de piata, trebuind in acelasi timp sa reduca costurile pentru a-si minimiza pierderile inevitabile, cauzate in principal de actuala criza economica mondiala.

Via I MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.