Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Harley-Davidson intra pe piata din India

28.08.2009
Foto ©: Harley-Davidson

Harley-Davidson a anuntat oficial ca va incepe de anul viitor sa-si comercializeze intreaga gama de produse in ... India, o tara dominata de motociclete mici si ieftine folosite indeosebi pentru transport.

Compania americana a numit deja un responsabil local, in persoana lui Anoop Prakash, care se va ocupa in prima faza de importurile motocicletelor Harley-Davidson de peste Ocean si crearea unei retele de dealeri in orase precum Mumbai, Delhi, Bangalore si Hyderabad.

Aceasta decizie nu va avea efecte benefice imediate din punct de vedere economic, conducerea Harley-Davidson manifestandu-si insa increderea in economia Indiei si bazandu-se pe dezvoltarea clasei mijlocii insotita de imbunatatirea infrastructurii rutiere.

"India este importanta in viziunea noastra pe termen lung de a fi o companie cu adevarat globala," a declarat Keith Wandell, noul CEO al Harley-Davidson. "Dorim sa fim prezenti in India pe termen lung, si ne concentram acum asupra crearii unei baze solide."

Via I Reuters

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.