Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Harley-Davidson nu a gasit cumparator pentru MV Agusta

21.12.2009
Foto ©: capital.ro

Constructorul american Harley-Davidson nu a gasit pana acum un cumparator pentru subsidiara sa italiana MV Agusta, a declarat pentru capital.ro, directorul diviziei europene a companiei, Marc McAllister.

„Cautam un nou proprietar pentru aceasta marca, insa pana acum nu am purtat cu nimeni discutii in acest sens”, a precizat reprezentantul Harley-Davidson.

Compania americana a anuntat inca de la jumatatea lunii octombrie ca vrea sa renunte la marca italiana. Aceasta veste a venit in paralel cu anuntul de inchidere a marcii Buell, din ratiuni economice.

Tranzactie de circa o suta de milioane de dolari
Harley-Davidson a cumparat MV Agusta in luna august 2008. Intrebat care este valoarea de piata a marcii italiene, Marc McAllister a declarat ca nu poate face o astfel de estimare.

In 2008, Agusta a fost cumparata cu suma de 109 millioane de dolari. Potrivit presei internationale, Harley-Davidson ar urmari sa obtina nu mai putin de 125 de milioane de dolari in urma vanzarii acestei companii din portofoliul sau.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.