Cauta in stiri

RSS Feed

restructurari

Harley-Davidson restructureaza fabrica din York, concediaza 1000 de angajati

10.12.2009
Foto ©: Harley-Davidson

Harley-Davidson a anuntat ca va continua sa isi desfasoare activitatile la fabrica din York din Pennsylvania insa aceasta va traversa un amplu proces de restructurare.

Anuntul vine dupa ratificarea unui nou contract de sapte ani dintre angajatii de la York si Consiliul Director Harley-Davidson, ce prevede planul de restructurare si finantarea operatiunilor.

Datorita declinului de vanzari, mai multi angajati se temeau de posibilitatea relocarii fabricii intr-o alta zona din SUA pentru a reduce costurile. Guvernul Pennsylvania a oferit chiar 15 milioane de dolari in subventii si fonduri pentru training-uri, ca un stimulent pentru a mentine fabrica in interiorul statului.

Restructurarea operatiunilor din York va permite fabricii sa fie competitiva si sustenabila in viitor iar noul acord cu fortele de munca este vital pentru ca asta sa se intample,” a declarat Keith Wandell, Presedinte si CEO al Harley-Davidson Inc.

Fabrica va avea o forta de munca mai mica si mai flexibila, corespunzatoare cu amploarea si scopul operatiunilor desfasurate, insemnand aproximativ 1000 de angajati, fata de 1950 cat sunt in prezent. Cand va fi finalizata in 2012, restructurarea va aduce economii de 100 milioane de dolari pe an.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.