Cauta in stiri

RSS Feed

fabrici noi

Husqvarna are o noua fabrica in Italia

14.03.2009
Foto ©: Motoflash

Husqvarna, companie achizitionata de BMW de la Claudio Castiglioni in anul 2007, va beneficia de un nou sediu central in Italia unde se va muta pana la inceputul lunii mai a acestui an.

BMW doreste sa aduca cat mai multe departamente Husqvarna sub acelasi acoperis, anexandu-le la unitatea aplasata in Cassinetta di Biandronno din regiunea italiana Varese.

Producatorul german spera sa rezolve problemele avute de Husqvarna la capitolul controlul calitatii si furnizarea pieselor de schimb. Desi Husqvarna a vandut numai 12.000 de motociclete in 2007, BMW spera ca vanzarile sa creasca semnificativ in urmatorii 2-3 ani. Noua unitate de productie va fi capabila sa realizeze 40.000 de motociclete Husqvarna pe an.

BMW intentioneaza sa pastreze Husqvarna exclusiv pentru segmentul off-road, folosindu-i in acelasi timp departamentul de cercetare si dezvoltare pentru a-si imbunatati propriile modele asemanatoare.

Via | Faster and Faster

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.