Cauta in stiri

RSS Feed

Disponibilizari

Husqvarna isi inceteaza activitatea

Ana Maria | 18.04.2013
Foto ©:

O veste proasta vine din lumea producatorilor de motociclete. Incepand cu luna august, Husqvarna a anuntat intentia de a recurge la disponibilizari de personal si la o incetare a activitatii de productie, pentru o perioada de timp.

Potrivit motoblog.it, din luna august nu va ramane activ decat departamentul de vanzari, care se va ocupa de lichidarea unui stoc de 3500 de unitati Husqvarna.

Husqvarna este un jucator cu greutate in lumea motoarelor, mai ales pe sectorul off-road, dar in ultimii ani s-a tot aflat in mijlocul unor tranzactii.

La inceputul anului, dupa trei ani de la achizitionare, BMW, cel mai mare producator de vehicule de lux la nivel mondial, a decis vanzarea diviziei de motociclete off-road Husqvarna catre compania Pierer Industrie, companie holding care mai detine 51% din actiunile producatorului de motociclete KTM.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.